Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

"ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ!"


Επιλεκτική συμπεριφορά στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια  του "psema.gr"."Εαν δε είναι εκεί ο γιατρός σου δε σε βλέπει κανένας", της είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ....








"Βρέθηκα σήμερα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τη μητέρα μου η οποία είχε κλείσει ραντεβού να εξεταστεί με χειρουργό ορθοπεδικό ο οποίος την είχε χειρουργήσει στο χέρι. Το ραντεβού είχει κλειστεί πριν από 2 εβδομάδες. Πέρα από το γεγονός πως δεν μας ειδοποίησε κανείς για την ακύρωση του ραντεβού επειδή ο γιατρός είχε φύγει με άδεια ΚΑΝΕΙΣ δεν εξέτασε τη μητέρα μου-η οποία παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι- και μας είπαν πως "λείπει σε άδεια ο γιατρός σας κια ο αντικαταστάτης του δεν μπορεί να σας δεί γιατί κοιτάει ΜΟΝΟ τους δικούς του ασθενείς", σημειώνει η κοπέλα και συνεχίζει "είναι δυνατόν τότε γιατί λέγεται αυτός αντικαστάτης. Υπήρχαν γύρω στα 10 άτομα με σίδερα στα πόδια κια πατερίτσες τους οποίους είχαν κυριολεκτικά παρατημένους στο διάδρομο και περίμεναν μέχρι να έρθει η σειρά τους!"

Η καταγγελία είναι μία μόνο από αυτές  που μας έρχονται καθημερινά και θα επανέλθουμε σύντομα. Η μητέρα της κοπέλας συνεχίζει να υποφέρει από φρικτούς πόνους και χρήζει ιατρικής παρακολούθησης κια ίσως επέμβασης.









www.psema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα