Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ" ΣΤΗ ΡΟΔΟ.....


"Η αναστολή της απεργίας των δημοσιογράφων ήταν αναγκαία για την ενημέρωση όσων είναι μακριά από την Αθήνα όπως επίσης είναι αναγκαία και η αντικατάσταση τις πλειοψηφίας των δημοσιογράφων που παρουσιάζουν τα γεγονότα με τρόπο τέτοιο που τους υποδεικνύει η εκάστοτε ¨δύναμη¨"












Τα ΜΜΕ έπρεπε να μεταδίδουν την ουσία .. Δηλαδή την αντίθεση και την αγανάκτηση του λαού όπου την δεδομένη στιγμή η ουσία βρίσκετε στο Σύνταγμα.


¬¬Όσοι βρίσκεστε εκεί, γίνετε εσείς ρεπόρτερ και αντικαταστήστε τους!






Όπως παρακολουθούμε, όλες οι κάμερες είναι στραμμένες στους διακόσιους κουκουλοφόρους που ¨τα σπάνε¨ στη συμβολή των οδών Σταδίου και Βουκουρεστίου. Στα ελάχιστα πλάνα από το σημείο όπου βρίσκεται το κίνημα των ¨αγανακτισμένων¨ βλέπουμε, μια ειρηνική διαδήλωση και την τεράστια πρόκληση από τις διμοιρίες των ΜΑΤ να επιτίθεται στους αγανακτισμένους ώστε να τους αναγκάσει να φύγουν η να απαντήσουν με βία με σκοπό να τους αποδυναμώσει αργότερα .






Αυτή την άποψη διαμορφώνουμε αν παρακολουθούμε τηλεόραση αλλά ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ..! πατήστε λοιπόν το πλήκτρο σίγασης στο τηλεκοντρόλ όσοι βρίσκεστε μακριά από την Αθήνα .. οι υπόλοιποι ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

ΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ


www.psema.gr:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα